Bygger 97 studenthybler i Gjøvik

I oktober signerte Moelven Byggmodul AS en avtale med Studentsamskipnaden i Oppland (SOPP) som innebærer leveranser og montering av 97 studenthybler på Kallerud i Gjøvik.

Moelven Byggmodul har totalentreprisen for bygget, og leveransen omfatter totalt 102 moduler. Ordreverdien for Moelven Byggmodul er ca. 44 mill. eks. mva. Bygget skal stå ferdig innflyttingsklart for studentene 1. august 2013.

Salgsteamet hos modulprodusenten i Moelv, salgssjef Gunnar Erik Skjæret og markedssjef Jo Finborud, er godt fornøyd med at SOPP valgte Moelven Byggmodul som leverandør til hybelprosjektet. - Dette viser igjen at vårt modulbaserte byggesystem er konkurransedyktig i studenthybelsegmentet. Industrialisert bygging og kort leveringstid er ansett som en klar fordel sett i forhold til plassbygde løsninger. Grunn- og betongarbeid foregår samtidig som modulene bygges i fabrikken på Moelv, sier Finborud. Prosjektet passer godt inn i regjeringens ambisjon om at det skal bygges flere studentboliger som er til å leve med økonomisk, både for studenter og studentsamskipnader.